Asociatia De Lupta Antidrog * A.M.A *


romana english germany france italy spain

STOP DROGURI !

Telefon /Fax : 0314 32 94 38 sau Mobil: 0724 35 24 95

                     Acasa | Despre Noi | Conducere | Inscrieri | Însemne AMA | Evenimente | Strategie | Parteneriate

Meniu

Obiective

*Evenimente*

* CONFERINTA INTERNATIONALA „SANATATEA MINTALA SI DEPENDENTA ÎN ÎNCHISOARE"


Agentia Nationala Antidrog (ANA) si Grupul de cooperare pentru combaterea consumului si a traficului ilicit de droguri (Grupul POMPIDOU) din cadrul Consiliului Europei, în cooperare cu Administratia Nationala a Penitenciarelor din România, au organizat astazi, 27 februarie a.c., în Aula Bibliotecii Nationale din cadul Ministerului Culturii, conferinta internationala „Sanatatea mintala si dependenta în închisoare" ("Mental Health and Addiction in Prisons").

Foto 1 Foto 2


* 26 IUNIE - ZIUA INTERNATIONALA DE LUPTA ÎMPOTRIVA TRAFICULUI SI CONSUMULUI ILICIT DE DROGURI


Începând cu anul 1987, în fiecare an, în data de 26 iunie, la nivelul tuturor tarilor membre ale Organizatiei Natiunilor Unite se marcheaza Ziua Internationala de Lupta Împotriva Traficului si Consumului Ilicit de Droguri. Oficiul Natiunilor Unite pentru Droguri si Criminalitate (UNODC) este promotorul campaniei internationale de sensibilizare privind provocarea majora pe care drogurile ilicite o reprezinta pentru societate în ansamblu.

Foto 1 Foto 2 Foto 3 Foto 4


* FINALIZAREA PROIECTULUI RO-0034 - „CREAREA A TREI COMUNITATI TERAPEUTICE ÎN PENITENCIARELE RAHOVA, JILAVA SI TÂRGSOR”


Agentia Nationala Antidrog, Inspectoratul General al Politiei Române, Administratia Nationala a Penitenciarelor si Directia de Probatiune din Ministerul Justitiei au organizat miercuri, 25 aprilie 2012, la sediul Penitenciarului Rahova, o conferinta de presa în cadrul careia au fost prezentate rezultatele Proiectului RO0034 – „Crearea a trei Comunitati terapeutice în Penitenciarele Rahova, Jilava si Târgsor”.

Foto 1 Foto 2 Foto 3 Foto 4


* PARTENERI ÎMPOTRIVA DROGURILOR - STRATEGIA NATIONALA ANTIDROG


Agentia Natională Antidrog (ANA), institutia publică cu rol de coordonator national al politicilor nationale in domeniul reducerii cererii si ofertei de droguri, a organizat Joi, 15 Septembrie a.c., o întâlnire de lucru cu reprezentanti ai tuturor organismelor angrenate în lupta antidrog, în scopul evaluării obiectivelor si activitătilor prevăzute în Planul de actiune pentru implementarea Strategiei Nationale Antidrog în perioada 2010 – 2012.

Foto 1 Foto 2 Foto 3 Foto 4


* PARTENERIAT ÎNTRE AGENTIA NATIONALA ANTIDROG SI SOCIETATEA CIVILA


Agentia Nationlă Antidrog (ANA), cu sprijinul Biroului Natiunilor Unite pentru Droguri si Criminalitate (UNODC) România, a organizat, în perioada 17 - 19 octombrie 2011, o întâlnire de consolidare a parteneriatului cu societatea civilă, reprezentată prin principalele organizatii neguvernamentale angrenate în lupta împotriva drogurilor.

Foto 1-Simpozion A.N.A. - Sinaia 17-19 oct 2011 Foto 2-Simpozion A.N.A. - Sinaia 17-19 oct 2011 Foto 2-Simpozion A.N.A. - Sinaia 17-19 oct 2011 Foto 4-Simpozion A.N.A. - Sinaia 17-19 oct 2011


Link-uri utile


blog forum facebook

Link-uri utile

 

BUN VENIT PE SITE-UL OFICIAL AL ASOCIATIEI DE LUPTA ANTIDROG A.M.A.

Created with ©2009-2010 A.M.A Winnity Comunity™