Asociatia De Lupta Antidrog * A.M.A *


romana english germany france italy spain

STOP DROGURI !

Telefon /Fax : 0314 32 94 38 sau Mobil: 0724 35 24 95

                     Acasa | Despre Noi | Conducere | Inscrieri | Însemne AMA | Evenimente | Strategie | Parteneriate | Donatii

Meniu

Obiective

CENTRE DE TRATAMENT

  COMUNITATEA TERAPEUTICA "Valea Doftanei"
 
Asociatia Nationala de Interventii in Toxicomanii
a fost infiintata cu scopul declarat de a se implica activ in asistenta dependentilor de droguri.

 Aceasta comunitate terapeutica se adreseaza tuturor celor care doresc sa intre in contact cu un psiholog specialist si a pastra un nivel inalt de discretie si anonimat.

   Fiind prima astfel de comunitate din Romania, este o unitate ultramoderna construita si gandita dupa modelul comunitatilor din Europa Occidentala.

Dorim ca aceasta comunitate sa fie o unitate pilot, model pentru viitoarele asezaminte asemanatoare, asa de necesare intr-o tara bantuita de droguri, unde generatii intregi sunt distruse de acest cumplit flagel.
Comunitatea Terapeutica Valea Doftanei functioneaza ca o investitie privata, realizata in regim de parteneriat privat in colaborare cu Asociatia De Lupta Antidrog AMA.

Sesizand lipsa totala din Romania a posibilitatilor de postcura terapeutica, ANIT si-a canalizat eforturile in directia punerii in functiune a unui astfel de centru tip comunitate terapeutica, fara de care dependenta nu poate fi tratata cu succes, construita dupa toate normele C.E., avand toate facilitatile si necesitatile unei astfel de unitati.

Comunitatea Valea Doftanei este o unitate ultramoderna construita si gandita dupa modelul comunitatilor din Europa Occidentala, asezamant care incheie ciclul terapeutic.
Comunitatea se afla la marginea comunei Brebu, jud. Prahova la o altitudine ideala pentru tratarea dependentelor psihice, intr-o constructie noua, avand ca angajati medici cu inalta calificare, psihologi, asistenti medicali si asistenti sociali, educatori, instructori etc.

In comunitat, activitatile specifice programului terapeutic includ consiliere individuala si de grup, psihoterapie, ateliere educative specializate, de autogospodarire, activitati recreationale in spatii si terenuri amenajate si in aer liber.

CONTACTE UTILE 

Comunitatea Terapeutica Valea Doftanei
Tel : 0747 896 161


Link-uri utile


Link-uri utile

Începând cu data de 1 August 2011, la Brebu (judetul Prahova), s-a redeschis comunitatea terapeutică , destinată tratamentului persoanelor consumatoare de droguri.

Created with ©2009-2010 A.M.A Winnity Comunity™