Asociatia De Lupta Antidrog * A.M.A *


romana english germany france italy spain

STOP DROGURI !

Telefon /Fax : 0314 32 94 38 sau Mobil: 0724 35 24 95

                     Acasa | Despre Noi | Conducere | Inscrieri | Însemne AMA | Evenimente | Strategie | Parteneriate

Meniu

Obiective

Drogul "Crocodil"

Zboruri ieftine spre moarte !!!


Banala codeina, la baza prepararii drogului mortal

" Este comparabil cu o arma chimica, capabila sa distruga societatea noastra în liniste, fara prea mult zgomot."

"Crocodil", sau dezomorfina, se fabrica folosind un ingredient prezent în toate farmaciile: codeina, care este un derivat din opiu si face parte din familia morfinei. Codeina se gaseste în unele medicamente analgezice, precum Dafalgan codeina sau Paracetamol codeina.

Dezomorfina a fost inventata în anii '30, în Statele Unite, de cercetatori care au încercat sa gaseasca un medicament antidurere care sa dea mai putin dependetna.Desomorphina este un izomer derivat sintetic (versiune învechita a numelui este morfina). Aceasta a fost initial derivat în cursul cautarii pentru înlocuitori de morfina. Desomorphina nu a fost utilizat pe scara larga în medicina. Studiile facute pe animale cu desomorphine au aratat ca, prin comparatie cu morfina, efectul sau analgezic a fost mai puternica si mai rapida. Mai târziu a fost descoperit faptul , ca efectul a durat, în medie, aproximativ patru ore, determinând o dependenta mai rapida. Din acest motiv, desomorphine nu a gasit o aplicare practica ca un analgezic.

Desomorphina a fost folosita pentru scurt timp în strainatate, ca un analgezic postoperator. Acesta a fost disponibil sub forma de sare de acid bromhidric sub numele de Permonid, produs de Roche.

Ultimii ani au vazut un interes reînnoit în desomorphina ca un narcotic. Efectul sau este foarte similar cu cel de heroina. Ambele substante cauzeaza o puternica dependenta si conduc la o distrugere ireversibila a organismului.

Desomorphina a parut pentru prima data pe piata din rusia în 2003. Recent, a existat o crestere epidemiologica a numarului persoanelor dependente de droguri, majoritatea tineri,prin folosirea acestui medicament neconventionale.


Din ce este compus drogul Crocodil:

Principalul motiv pentru aparitia si raspândirea desomorphinei este simplitatea si accesibilitatea sa la preparare. Desomorphina nu este disponibil ca un medicament. Acesta este derivat dintr-un amestec haotic de codeina pe baza de medicamente si produse chimice de uz casnic. Acestea includ acizi industriali, alcali, si solventi organici (benzina, etc). Acest amestec de compusi, utilizat în procesul de prelucrare a desomorphinei, si filtrat mai târziu, de multe ori contine concentratii ridicate de iod, care perturba sistemul endocrin si provoaca tulburari musculare, fosfor, care ataca tesutul osos, precum si amestecuri periculoase de metale grele, fier, zinc, plumb si antimoniu, care provoaca tulburari ale sistemului nervos, dezechilibre minerale, si inflamatia ficatului si rinichilor.

Acesta este clasificat un drog pentru cei saraci, iar efectele sale sunt oribile.


Efecte produse :

Substanta si-a primit numele de reptila pentru ca ingredientele sale toxice fac pielea solzoasa si putrezesc carnea pâna la os.De asemenea, oasele devin mai fragile din cauza consumului. Daca utilizatorii rateaza vena, abcesul se instaleaza instant. Unii dintre ei refuza sa mearga la spital si se injecteaza pâna când nu mai reusesc sa se miste, putrezind pâna la moarte.Au existat cazuri în care utilizatorii au murit de la prima injectare.

Cei mai multi utilizatori mor in termen de cativa ani.Specialistii spun ca un dependent de "Krokodil" se mai poate astepta la trei ani de viata, în cazul unui consum constant.Desomorphina ucide toate victimele sale si îi ucide foarte repede.

Tratamentul în cazul dependentilor este si el unul anevoios. Daca la un dependent de heroina, durerile fizice cauzate de prizarea de drog dureaza în medie 10 zile, în cazul drogului "Krokodil" acestea tin mai bine de o luna.


Important :"Acesta este un DROG teribil, si noi toti trebuie sa facem ceva pentru a salva tinerii de la sinucidere in masa"

.

Clipuri


 

BUN VENIT PE SITE-UL OFICIAL A.M.A. - CAMPANIE ANTIDROG 2009 - 2019

Created with ©2009-2010 A.M.A Winnity Comunity™