Asociatia De Lupta Antidrog * A.M.A *


romana english germany france italy spain

STOP DROGURI !

Telefon /Fax : 0314 32 94 38 sau Mobil: 0724 35 24 95

                     Acasa | Despre Noi | Conducere | Inscrieri | Însemne AMA | Evenimente | Strategie | Parteneriate

Meniu

Obiective

Campanii Antidrog AMA

Campania Nationala“Sportul contra droguri”,editia a 5-a 2016


Multumim, Inspectoratului Judeatean de Politie Cluj, Serviciului de Actiuni Speciale, Primaria Consiliul Local Cluj-Napoca ,Inspectoratul Scolar Judetean Cluj , Danny Ungur Racing si Cluburilor Sportive care au venit si au demonstrat ca, Sportul este mereu mai sanatos dacat Drogurile.

Foto 25 Foto 24 Foto 23 Foto 10 Foto 11 Foto 12 Foto 8 Foto 17 Foto 24 Foto 23 Foto 10 Foto 11

,,Visez sa devin om mare!”12 iunie Cluj-Napoca 2016


12 iunie a fost dedicata copiilor din Cluj-Napoca, sub mottoul ,,Visez sa devin om mare!”.

Asociatia De Lupta Antidrog A.M.A., impreuna cu echipa Danny Ungur Racing a sustinut evenimentul, promovand sportul in randul celor mici prezenti in Parcul Central din Cluj, incurajand practicarea oricarui sport si discutand cu copiii si parintii despre motorsport.

In cadrul evenimentului s-a organizat un oras in miniatura, unde au fost prezente principalele institutii ale statului: Primaria, Politia, Pompierii, Jandarmeria, Posta, Scoala, Biserica, Gradinita, Piata, etc.

Fiecare stand a oferit activitati distractive si interesante in care cei mici s-au putut implica – de la pictura pe fata la pescuit, coafor, obstacole de trecut, un labirint cu multe comori, panouri de pictura si grafitti, topogan gonflabil. De asemenea, copiii s-au putut urca in masinile de pompieri, politie si jandarmerie.

La final, copiii au primit diplome, jucarii, surprize dulci si zeci de premii atractive.

Foto 25 Foto 24 Foto 23 Foto 10 Foto 11 Foto 12 Foto 8 Foto 17 Foto 24 Foto 23 Foto 10 Foto 11

"Saptamâna Prevenirii Criminalitatii"28 septembrie -2 octombrie 2015


Asociatia de Lupta Antidrog A.M.A.a spus prezent, pentru o noua sesiune de promovare a sportului.

In perioada 28 septembrie - 2 octombrie am desfasurat inpreuna cu Inspectoratul de politie judetean Cluj- Biroul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii, Inspectoratul scolar judetean Cluj,DenyUngurRacing si cu ajutorul PMA Invest , DEY SECURITY divizia medicala un amplu program de prevenire a criminalitatii pe mai multe categorii de infractiuni savarsite asupra minorilor.

Foto 01 Foto 02 Foto 03 Foto 04 Foto 05 Foto 05 Foto 07 Foto 09 Foto 10 Foto 11 Foto 12 Foto 13 Foto 14 Foto 15 Foto 16 Foto 17

"Doza de viata prin sport" Cluj-Napoca 16.06.2015


Sute de copii ne-au fost alaturi astazi in curtea Colegiului National "George Cosbuc", acolo unde am fost prezenti la invitatia organizatorilor campaniei "Doza de viata prin sport".

Am promovat sportul, le-am explicat copiilor diverse situatii si am testat cu ei diferite stari fizice si psihice in cadrul unor activitati, am luat parte la festivitatea de premiere a sporturilor desfasurate in cadrul campaniei, timp in care cei mici s-au simtit minunat

La campania "Doza de viata", au fost prezenti: Inspectoratul Scolar Judetean Cluj, Inspectoratul de Politie Judetean Cluj - Biroul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii, Agentia Nationala Antidrog - Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog,Danny Ungur Racing si Fundatia Crestina de Ajutorare.

Foto 5 Foto 4 Foto 3 Foto 1

Campania Nationala“Sportul contra droguri”,editia a 2-a 2014


Cu aceasta ocazie, Asociatia de Lupta Antidrog A.M.A va organiza si anul acesta a doua editie a proiectului ”SPORTUL CONTRA DROGURI”. Campania se va desfasura în toata tara în incinta unitatilor scolare, pe terenurile de sport, sali de sport, sali de clasa, cluburi sportive si parcuri. Astfel elevii, studentii si tinerii vor fi putea participa la diferite activitati sportive.

Sportul este o alternativa împotriva consumului de droguri, tutun si alcool.

El reprezinta o oportunitate pentru tineri de a face miscare într-un cadru colectiv bine organizat. Anul acesta, la a doua editie, vor participata peste 50.000 elevi, cadre didactice si parinti.

Anul trecut, la prima editie, au participat 21.360 elevi, 324 cadre didactice si peste 560 parinti din 22 de judete. .


Campania Nationala“Sportul contra droguri”,editia a 1-a 2013


Campania “Sportul contra droguri” are scopul de a promova sanatatea fizica prin activitati sportive, pentru a preveni si combate consumul de droguri. Evenimentul are loc pe data de 7 aprilie 2013, între orele 13:00 si 14:00, când se încurajeaza sportul miscarea activa prin îndemnul: Fa sport si arata ca-ti pasa de sanatatea ta si a celor din jur.


“O clipa de vis = O viata distrusa” campanie Radauti 28.04.2011


Asociatia De Lupta Antidrog - AMA impreuna cu POLITIA Municipiului Radauti , Agentia Nationala Antidrog ,Corpul National al Politistilor , a organizat joi 28.04.2011 campania “O clipa de vis = O viata distrusa”.O prima activitate s-a desfasurat in Municipiul Radauti , la Scoala Nr 3„Mihai Eminescu “, unde au avut loc doua sesiuni de prevenire si informare a elevilor de clasa a saptea si a opta .Activitatea de informare ,a fost organizata in scopul de a informa si responsabiliza tinerii cu privire la riscurile si pericolele pe care le prezinta consumul de stupefiante.

Foto 1 Foto 2 Foto 3 Foto 4 Foto 5 Foto 6 Foto 7 Foto 9 Foto 13 Foto 20 Foto 21 Foto 22


"Alege Viata" campanie Radauti 2011


Asociatia De Lupta Antidrog AMA impreuna cu Sindicatului National al Agentilor de Politie (SNAP) , Agentia Nationala Antidrog ,Corpul National al Politistilor ,a organizat o serie de activitati preventiveducative, in cadrul campaniei "Alege Viata", in municipiul Radauti.Actiunea sa desfasurat in doua unitati de invatamant, iar tinerilor leau fost prezentate materiale video ce contin informatii privind riscurile la care se expun atunci cand consuma droguri. Specialisti in domeniu, medici, psihologi si politisti au purtat un dialog deschis cu elevii pe tema consecintelor negative multiple ce le implica traficul si consumul unor astfel de substante.Sindicatul National al Agentilor de Politie, manifesta un interes deosebit in combaterea acestui flagel si sa alaturat acestei initiative cu increderea ca eforturile comune sprijinite si de comunitate vor duce la diminuarea si de ce nu, la stoparea cazurilor de consum, de trafic de droguri si de asa zise substante legale",

Foto 25 Foto 24 Foto 23 Foto 10 Foto 11 Foto 12 Foto 8 Foto 17


Afis Campanie Antidrog AMA Afis Campanie Antidrog AMA Afis Campanie Antidrog AMA Afis Campanie Antidrog AMA Afis Campanie Antidrog AMA Afis Campanie Antidrog AMA Afis Campanie Antidrog AMA Antidrog AMA poster Afis Campanie Antidrog AMA Sportul contra Droguri

Link-uri utile


blog forum facebook

Link-uri utile

 

10 Ani de activitate si experienta in acest domeniu.

Created with ©2009-2010 A.M.A Winnity Comunity™