Asociatia De Lupta Antidrog * A.M.A *


romana english germany france italy spain

STOP DROGURI !

Telefon /Fax : 0314 32 94 38 sau Mobil: 0724 35 24 95

                     Acasa | Despre Noi | Conducere | Inscrieri | Însemne AMA | Evenimente | Strategie | Parteneriate | Donatii

Meniu

Obiective

CURSURI DETECTIV PARTICULARAvem placerea de a va informa ca Asociatia De Lupta Antidrog AMA in parteneriat cu S.C. MILLENNIUM INVESTIGATION S.R.L. Bucuresti, posesoare a autorizatiei de furnizor de formare profesionala pentru ocupatia detectiv particular, seria B, nr. 0008100, înmatriculat în Registrul national al furnizorilor de formare profesionala a adultilor cu nr. 40/7285/18.09.2014, în calitate de furnizor de formare profesionala, organizeaza si desfasoara în România cursuri de specializare pentru ocupatia de detectiv particular.

 Oferta noastra de scolarizare este urmatoarea:

 Obiectiv curs: cursul se adreseaza persoanelor (fete si barbati), care au absolvit studii gimnaziale, celor cu studii postliceale sau cu studii superioare si are ca obiectiv pregatirea cursantilor pentru profesia de detectiv particular.

   Continutul cursului: programa de pregatire cuprinde ore de teorie, legislatie, practica si este predata de formatori autorizati cu experienta în domeniul juridic, politiei judiciare, politiei criminalistice, medicina legala si crima organizata.

Durata curs: 3 luni, (teorie 225 ore si practica 100 ore) efectuat în mod intensiv în doar 30-40 zile.

Certificare: la finalul cursului se elibereaza certificat de absolvire însotit de supliment descriptiv al certificatului de absolvire, recunoscut si atestat în plan national de catre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Vârstnice, Ministerul Educatiei Nationale si Agentia Nationala pentru Inspectia Muncii si Securitate Sociala, autoritati competente în materie, conform procedurilor legale în vigoare din România, dar si în plan international, conform Conventiei cu privire la suprimarea cerintei supralegalizarii actelor oficiale straine (adoptata la Haga la data de 5 octombrie 1961) la care si România a aderat din 25 noiembrie 2010. *

Actele necesare înscrierii sunt: cerere înscriere, act de identitate, copie, actul de stare civila, copie si actul de studii, copie.

Se asigura suportul de curs în format letric (Power Point) si pe suport magnetic, iar examenul va cuprinde numai test grila.

Pentru cursantii care achita integral taxa de curs se aplica o reducere de 30%, iar pentru membrii de familie ai politistilor, jandarmilor, pompierilor si a altor persoane care fac dovada ca au statut de cadru activ/rezerva se aplica o reducere de 50%.

CONTACT: 

Tel : 0724. 352 495
Mail: office@antidrogama.ro

Link-uri utile


Link-uri utile

Avem placerea de a va informa ca Asociatia De Lupta Antidrog AMA in parteneriat cu S.C. MILLENNIUM INVESTIGATION S.R.L. Bucuresti, organizeaza si desfasoara în România cursuri de specializare pentru ocupatia de detectiv particular.

Created with ©2009-2010 A.M.A Winnity Comunity™