Asociatia De Lupta Antidrog * A.M.A *


romana english germany france italy spain

STOP DROGURI !

Telefon /Fax : 0314 32 94 38 sau Mobil: 0724 35 24 95

                     Acasa | Despre Noi | Conducere | Inscrieri | Însemne AMA | Evenimente | Strategie | Parteneriate

Meniu

Obiective

*Evenimente*

* 26 IUNIE - ZIUA INTERNATIONALA DE LUPTA ÎMPOTRIVA TRAFICULUI SI CONSUMULUI ILICIT DE DROGURI *


Începând cu anul 1987, în fiecare an, în data de 26 iunie, la nivelul tuturor tarilor membre ale Organizatiei Natiunilor Unite se marcheaza Ziua Internationala de Lupta Împotriva Traficului si Consumului Ilicit de Droguri. Oficiul Natiunilor Unite pentru Droguri si Criminalitate (UNODC) este promotorul campaniei internationale de sensibilizare privind provocarea majora pe care drogurile ilicite o reprezinta pentru societate în ansamblu.

Foto 1 Foto 2 Foto 3 Foto 4 Foto 5 Foto 6 Foto 7 Foto 8

Pentru marcarea acestei zile, Agentia Nationala Antidrog a organizat, la sediul Ministerului Administratiei si Internelor, o conferinta de presa în cadrul careia au fost lansate Campania nationala de prevenire a consumului de droguri, cu accent pe substantele noi cu proprietati psihoactive – „PREA REBEL SA FII CONDUS!” - si spotul video care o însoteste.

Obiectivul campaniei îl reprezinta constientizarea asupra riscurilor consumului de droguri si de substante noi cu proprietati psihoactive. In acelasi timp, aceasta vizeaza sustinerea strategiilor complementare de petrecere a timpului liber, prin implementarea pe parcursul a noua luni, a unei campanii nationale media si de promovare a serviciilor oferite de sistemul national integrat de prevenire si asistenta a consumatorilor de droguri.

Prin realizarea acestui proiect, Agentia Nationala Antidrog si-a propus si informarea si sensibilizarea populatiei vulnerabile în legatura cu serviciile comunitare de asistenta integrata medicala, psihologica si sociala destinate consumatorilor de droguri, numarul estimat de beneficiari ai acestei campanii fiind de aproximativ 5 milioane de persoane.

Perioada de implementare este aprilie-decembrie 2012.

Foto 8 Foto 9 Foto 10 Foto 11 Foto 12 Foto 13 Foto 14 Foto 15

Grupul tinta principal îl reprezinta populatia din categoria de vârtsa 15 - 24 ani, iar grupul tinta secundar, populatia generala.

La eveniment au participat Secretarul de Stat - Sef al Departamentului Ordine si Siguranta Publica din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor - chestor principal de politie Ioan Nicolae Cabulea, reprezentanti ai Ministerului Sanatatii, Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Ministerului Justitiei si ai principalelor organizatii neguvernamentale partenere, precum si personalitati din lumea sportului si muzical-artistica carora, cu acest prilej, le-au fost înmânate diplome de participare: Octavian Belu, Elisabeta Lipa, Laura Badea, Nicu Vlad, Marius Urzica, Florin Popescu, Liviu Lazar Dumitrescu, Victor Mihalachi, Doina Ignat, Stefan Mihalache (Connect-R), Adrian Paduraru, Florin Chilian.

Cu aceasta ocazie, toate personalitatile prezente, care vor reprezenta imaginea antidrog, si-au exprimat expres dorinta sa ofere tinerilor alternative la consumul de droguri, prin sport, muzica si arta.

Foto 16 Foto 17 Foto 18 Foto 19

Compartimentul de Relatii Publice ANA

Link-uri utile


blog forum facebook

Link-uri utile

 

BUN VENIT PE SITE-UL OFICIAL A.M.A. - CAMPANIE ANTIDROG 2009 - 2019

Created with ©2009-2010 A.M.A Winnity Comunity™